ŠUMIVÁ VÍNA

Winzersekty jsou vyráběny klasickou metodou jako se vyrábí pravé Champagne. Vyrábí se z Ryzlinku rýnského klasickým kvašením v lahvích. Po 9 měsících zrání se odstraní kvasinky a láhev se uzavře korkem. Nyní můžete ochutnat vynikající šumivé víno, charakterem velmi podobné těm z Champagne, ale za třetinovou cenu.

Sekt Winzersekt trocken, moselské suché

Winzersekty jsou vyráběny klasickou metodou jako se vyrábí pravé Champagne.

Vyrábí se z Ryzlinku rýnského klasickým kvašením v lahvích.

Po 9 měsících zrání se odstraní kvasinky a láhev se uzavře korkem.
KOUPIT ZDE

Specifikace

Cukernatost: suché
Obsah alkoholu: 12,5%

Objem: 0,75l
Výrobce: Basten Heinrich

Cena: 387,-
Sekt Winzersekt halbtrocken, moselské polosuché
 

Winzersekty jsou vyráběny klasickou metodou jako se vyrábí pravé Champagne.

Vyrábí se z Ryzlinku rýnského klasickým kvašením v lahvích.

Po 9 měsících zrání se odstraní kvasinky a láhev se uzavře korkem.
KOUPIT ZDE

Specifikace

Cukernatost: polosuché
Obsah alkoholu: 12,5%
Objem: 0,75l
Výrobce: Basten Heinrich a spol.

Cena: 387,-
Sekt Winzersekt Brut, moselské suché
 

Winzersekty jsou vyráběny klasickou metodou jako se vyrábí pravé Champagne.

Vyrábí se z Ryzlinku rýnského klasickým kvašením v lahvích.

Po 9 měsících zrání se odstraní kvasinky a láhev se uzavře korkem.
KOUPIT ZDE

Specifikace

Cukernatost: suché
Obsah alkoholu: 12,5%
Objem: 0,75l
Výrobce: Basten Heinrich

Cena: 387,-
Sekt Winzersekt Brut nature, moselské suché
 

Winzersekty jsou vyráběny klasickou metodou jako se vyrábí pravé Champagne.

Vyrábí se z Ryzlinku rýnského klasickým kvašením v lahvích.

Po 9 měsících zrání se odstraní kvasinky a láhev se uzavře korkem.
KOUPIT ZDE

Specifikace

Cukernatost: suché
Obsah alkoholu: 12,5%
Objem: 0,75l
Výrobce: Basten Heinrich

Cena: 387,-
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now