
ŠUMIVÁ VÍNA
Winzersekty jsou vyráběny klasickou metodou jako se vyrábí pravé Champagne. Vyrábí se z Ryzlinku rýnského klasickým kvašením v lahvích. Po 9 měsících zrání se odstraní kvasinky a láhev se uzavře korkem. Nyní můžete ochutnat vynikající šumivé víno, charakterem velmi podobné těm z Champagne, ale za třetinovou cenu.

Sekt Winzersekt trocken, moselské suché
Winzersekty jsou vyráběny klasickou metodou jako se vyrábí pravé Champagne.
Vyrábí se z Ryzlinku rýnského klasickým kvašením v lahvích.
Po 9 měsících zrání se odstraní kvasinky a láhev se uzavře korkem.
KOUPIT ZDE
Specifikace
Cukernatost: suché
Obsah alkoholu: 12,5%
Objem: 0,75l
Výrobce: Basten Heinrich
Cena: 387,-

Sekt Winzersekt halbtrocken, moselské polosuché
Winzersekty jsou vyráběny klasickou metodou jako se vyrábí pravé Champagne.
Vyrábí se z Ryzlinku rýnského klasickým kvašením v lahvích.
Po 9 měsících zrání se odstraní kvasinky a láhev se uzavře korkem.
KOUPIT ZDE
Specifikace
Cukernatost: polosuché
Obsah alkoholu: 12,5%
Objem: 0,75l
Výrobce: Basten Heinrich a spol.
Cena: 387,-

Sekt Winzersekt Brut, moselské suché
Winzersekty jsou vyráběny klasickou metodou jako se vyrábí pravé Champagne.
Vyrábí se z Ryzlinku rýnského klasickým kvašením v lahvích.
Po 9 měsících zrání se odstraní kvasinky a láhev se uzavře korkem.
KOUPIT ZDE
Specifikace
Cukernatost: suché
Obsah alkoholu: 12,5%
Objem: 0,75l
Výrobce: Basten Heinrich
Cena: 387,-

Sekt Winzersekt Brut nature, moselské suché
Winzersekty jsou vyráběny klasickou metodou jako se vyrábí pravé Champagne.
Vyrábí se z Ryzlinku rýnského klasickým kvašením v lahvích.
Po 9 měsících zrání se odstraní kvasinky a láhev se uzavře korkem.
KOUPIT ZDE
Specifikace
Cukernatost: suché
Obsah alkoholu: 12,5%
Objem: 0,75l
Výrobce: Basten Heinrich